Sajtóközlemény - ESZA alap

Sajtóközlemény - ESZA alap
Sajtóközlemény   Mályi Glass Kft.-nél munkavállaóinak egészséges életmódra való felhívása 2013.10.15.

A MÁLYI-GLASS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 9 599 820 forint támogatást nyert el a „Az egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok - lokális színterek” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A Mályi-Glass Kft. 1994 óta foglalkozik táblaüveg kereskedelemmel és hőszigetelő üveggyártással. Célja, hogy a régióban – Magyarországon és egyre több kelet-közép európai országban – meghonosítsa a legkorszerűbb üvegipari technológiákat. A Társaság a legfejlettebb üvegszerkezeteket kínálja partnereinek. Saját gyártócsarnokukban automatizált gépsoron gyártják a szigetelő üvegszerkezeteket, ezzel folyamatosan garantálva a kiváló minőséget.

A Társaság számára rendkívül fontos a munkavállalók egészsége. Az egészséges munkavállalók kiegyensúlyozottabb, jobb a teljesítőképességük, ebből kifolyólag egészségprogramot biztosítottunk dolgozóink részére.

Az egészségprogram fókuszában a megelőzés áll. A helyes táplálkozás nehezen megvalósítható az elfoglalt dolgozó számára, sokszor rossz kompromisszumokra kényszerül idő és energia hiányában. A program keretében szervezett, a témakörhöz kapcsolódó 2 db egészségügyi állapotfelméréssel, 5 db előadással és a hozzájuk kapcsolódó csoportfoglalkozások 5 alkalmának megvalósításával célunk az volt, hogy felnyissuk alkalmazottaink szemét a kockázatokat illetően és felvértezzük őket a megfelelő táplálkozáshoz szükséges információkkal.

A stressz kezelésével, lelki egészség megőrzésével foglalkozó 2 db fórum-, munkacsoport megbeszélésekkel, 10 db előadással és a hozzájuk kapcsolódó 2 csoportfoglalkozás 10 alkalmával célunk az volt, hogy megismertessük a dolgozókat azzal, hogy a munkában és a magánéletben jelentkező stresszt hogyan tudják kezelni. A program során a résztvevők lehetséges alternatívákat tanulhattak a különböző nehéz helyzetek megoldására.

A rendszeres testmozgás körében megrendezett egészségnap, bajnokság sok programjában játékos vetélkedők, bemutatók, sportrendezvények szerepeltek. Az ülőmunkát végző alkalmazottaknak a testmozgás elősegíti a tényleges kikapcsolódását és védi egészségüket. Az egészség projektünk célja a dolgozóink jólétének fizikai és szellemi jólétének növelése volt.

A projekt megvalósítási időszakában az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: Laptop; projektor; Ping-pong asztal kültéri; Ping-pong asztal huzat, Ping-pong ütő; Ping-pong labda; Reprezentatív szóró ajándékok (pólók).

MALYI-GLASS Kft.

Cím: 3434 Mályi, Pesti út 7.
Telefon: 0646/529-236  
E-mail: info@malyiglass.eu                           
Honlap: www.malyiglass.hu

Hírhez kapcsolódó letöltések

Sajtóközlemény - ESZA alap 2013.10.15
www.malyiglass.hu
© Copyright 2012 Malyiglass Kft. Minden jog fenntartva.
+ CITS Készítette: GDS