Hírek

Magyar Gazdaságért Díj Kitüntetés
Varga Mihály miniszter úr a Magyar Gazdaságért díjat adományozta PÁSZTOR SÁNDOR-nak, a Mályi-Glass Kft. ügyvezető igazgatójának A legkorszerűbb üvegipari technológiák Magyarországon és több kelet-közép európai országban történő meghonosítása érdekében végzett tevékenységéért.
Gulyás Istvánné Terike nyugdíjba vonult
Gulyás Istvánné Terike több, mint 15 évig dolgozott cégünknél. Idén vonult nyugdíjba. Ezúton is köszönjük a munkáját, és boldog, pihentető nyugdíjas éveket kívánunk!
Gratulálunk DVTK - Jegesmedvék!
Ezúton gratulálunk a sikeres miskolci DVTK Jegesmedvéknek, a MOL Liga győzelemért és a Magyar Bajnoki címhez! Továbbra is elkötlezetten támogatjuk a csapat munkáját!
Új gyártósor
Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. március 18-tól a Mályi-Glass Kft. Pesti út 7. telephelyünkön egy új LISEC automata hőszigetelő üveg összeállító sort üzemeltünk be.
A MÁLYI-GLASS Kft. gyártási kapacitásának bővítése pályázat
A Mályi-Glass Kft. a SZÉCHENYI 2020 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázati kiírás keretében „A MÁLYI-GLASS Kft. gyártási kapacitásának bővítése” megnevezésű pályázatával 57.751.162,- Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt célja a gyártáshoz kapcsolódó új termelőeszközök beszerzése.
Előző12345Következő
www.malyiglass.hu
© Copyright 2012 Malyiglass Kft. Minden jog fenntartva.
+ CITS Készítette: GDS